dimarts, 8 d’octubre de 2013

Serà un bolso? / Could it be a bag?

Com ja us vaig anunciar el l'últim post, no podia esperar a començar el meu primer projecte amb una troca de trapillo groc i un ganxet del 10 que em va comprar la meva mare. Volia fer algo senzill i vaig començar a seguir les indicacions dels videotutorials de la Sonia de Knitandlove per a fer una bossa de mà primaveral.Les fotos que us poso a continuació mostren el resultat. Em va anar bé per agafar pràctica amb el punt baix però al final el vaig desfer i encara no li he trobat un destí ja que el color costa de combinar.


Fins al proper post!
____________________________________

As I already announced in the last post, I could not wait to start my first project with a yellow zpagetti skein and a 10mm crochet hook that my mother bought me. I wanted to make something simple and I began to follow the instructions of the video tutorials from Sonia's Knitandlove blog to make a zpagetti spring handbag. (See the video above)

The pictures I posted above show the result. Making this bag served to me to practice the single crochet but in the end I undo the bag and still have not found what to do with this colour because it's difficult to combine it.

See you in the next post!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada