dimecres, 2 d’octubre de 2013

Primers passos / First Steps

Tot va començar un dia de finals d'abril quan la meva mare em va dir: -nena, m'estic fent un bolso de trapillo- De què? De trapillo, és com un fil de roba de cotó que es treballa amb ganxets enormes-.
La veritat és que vaig alucinar perquè jo sempre havia associat el ganxet amb la meva avia que ens feia uns "tapetes" de flors molt bonics però que donaven un aire "vintage queco", i al veure allò que tenia forma de bolso, aquell fil de colors i el ganxet tan gran, simplement em va encantar. 

A l'escola, em van ensenyar a fer ganxet, punt de creu, estores, tapissos, vores, punt del revés... Però, la veritat és que no recordava com començar una cadeneta i quan ma mare m'ho va mostrar no m'hi vaig poder resistir.
Això és una mostra del que vaig fer aquell dia. Quatre files de punt baix amb el trapillo que li va sobrar a ma mare del bolso que s'havia fet.


Al dia següent vaig buscar com boja un lloc pel barri de Sants i per extensió, a tot Barcelona on tinguessim bobines de trapillo. Algunes d'aquestes botigues fan tallers d'iniciació al ganxet i a la mitja. Les podeu veure en els enllaços que estan a la columna de la dreta. 
Al proper post us explicaré el meu primer projecte. 

________
It all started one day in late April when my mother told me that she was making a bag of zpagetti. I said WHAT? Zpaguetti is like a thread of cotton clothing that works with large-hooks.
The truth is that I was hallucinating because I always associate the crochet with my grandmother who did some beautiful flower rugs that gave the house an "ancient vintage" tone. But when I see what resembled a bag, that thread colors and the great hook, I just loved it.

At school, I was taught to crochet, cross stitch, carpets, tapestry, knitting, sewing, needlework... But the truth is I could'nt remember how to start a chain stitch and when my mother showed me I could not resist.

The picture is a sample of what I did that day. Four rows of single crochet with the zpagetti that remains from my mother's crocheted bag.

The next day I was desperately looking for a store where to buy some zpagetti coils and crochet hooks. Some of these stores do some crochet and knit introductory workshops. You can see the links in the right column. 
In the next post I will explain you my first project.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada