dimecres, 9 d’octubre de 2013

Propers esdeveniments / Next Events

Aquest és un post informatiu dels propers esdeveniments que tindran lloc a Barcelona abans de final d'any i on espero poder anar. 

Els dies 22, 23, 24 de novembre, al Centre de Convencions Internacional del Barcelona (darrera del CC Diagonal Mar) tindrà lloc el BCN&CAKE, la fira internacional de "Repostería Creativa" amb tallers, activitats, demostracions, concursos i tot el que es cou en el món de la dolçor.

Els dies 28,29,30 de novembre i 1 de desembre, al recinte firal de La Farga de l'Hospitalet de Llobregat es farà el saló dedicat a les manualitats, labors i belles arts, el SALÓ CREATIVA BARCELONA . 

Ja veieu que la segona quinzena de novembre tindrem feina i moltes coses per explicar!

_________________________________


This is an informative post about the upcoming events that will take place in Barcelona before the end of the year and where I hope to go.

The 22, 23, 24 November, in the CCIB (Centre de Convencions Internacional de Barcelona) (behind CC Diagonal Mar) will take place BCN&CAKE, the international fair of "Creative Bakery" with workshops, activities, demonstrations, competitions and all that happens in the world of sweetness.

On 28,29,30 November and 1 December, at La Farga de l'Hospitalet fairground will be the fair dedicated to crafts, sewing works and beaux arts, the SALÓ CREATIVA BARCELONA.

You know! In the second half of November we will have a lot of work and a lot to tell!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada